Tinghallen

 

Sedan början av 2018 genomförs en helrenovering av kongress-, musik- och kulturhuset Tinghallen i Viborg som omfattar både ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnad.

I samband med den enorma renoveringen byggdes nya toaletter i källaren, till vilka vi levererade våra ATLANTIC SILENT-skärmväggar och -dörrar samt våra nya klädkrokar. Förutom att klädkrokarna ger användarna lite extra service, matchar de också både skärmväggar och dörrar med sin eleganta design och rena linjer.

Se mer

KB-hallen

I början av det nya året 2019 öppnade KB-hallen på Frederiksberg i Köpenhamn igen. Efter att en brand i KB-hallen 2011 satte igång processen med att få en ny hall revs den gamla 2016 för att ge plats till en helt ny hall i samma rundbågestil som den tidigare hallen. I samband med uppförandet av den nya hallen levererade Lamipro en lösning på skärmväggar till toaletterna i byggnaden.

Se mer

JYSK PARK

2017 öppnades dörrarna till JYSK PARK för första gången. Den nya fotbollsarenan är hemmaplan för Silkeborg IF och har plats till 10.000 besökare. Till den nya arenan har vi levererat NEVADA skärmväggar och väggpaneler, som ger toaletterna ett stilrent och tidlöst utseende samtidigt som det är hållbart och optimalt ur rengöringssynpunkt.

 

Se mer

Regionssjukhuset i Randers

Regionsjukhuset i Randers genomgick under 2018 en större renovering. Till detta projekt levererade vi ATLANTIC skjutdörrar. Dörrarna, som produceras i kompaktlaminat, är optimala i en miljö med hög belastning på användningen samt har höga krav på hygien och rengöring.

Se mer

Stilren bordsskiva i kompaktlaminat

Vi har special producerat bordsskivor i 12 mm FENIX kompaktlaminat med planlimmade vaskar till både kök & badrum. Den mörka, rena ytan ger en modern och elegant look, samtidigt som kompaktlaminatet ger bordskivan en unik hållbarhet.

 

Se mer