Borgernes Hus i Veng

[Svensk översättning kommer snart]

Her kan du læse mere om hvordan Borgernes Hus i Veng, har gjort brug af facadeplader fra Lamipro igennem projektet. Vi har fanget projektets tømrer til en snak om arbejdet med de facadeplader der beklæder den nye multihal i byen.

Se mere

U2 Campus Apartments

I samband med uppförandet av DTU:s nya studentbostäder U2 Campus Apartments i Kongens Lyngby levererade LAMIPRO fasadplattorna. Våra fasadplattor är en lättviktsprodukt som är ytterst motståndskraftig mot smuts, UV-strålar och mycket mer.

Se mer

JYSK PARK

2017 öppnades dörrarna till JYSK PARK för första gången. Den nya fotbollsarenan är hemmaplan för Silkeborg IF och har plats till 10.000 besökare. Till den nya arenan har vi levererat NEVADA skärmväggar och väggpaneler, som ger toaletterna ett stilrent och tidlöst utseende samtidigt som det är hållbart och optimalt ur rengöringssynpunkt.

 

Se mer

Regionssjukhuset i Randers

Regionsjukhuset i Randers genomgick under 2018 en större renovering. Till detta projekt levererade vi ATLANTIC skjutdörrar. Dörrarna, som produceras i kompaktlaminat, är optimala i en miljö med hög belastning på användningen samt har höga krav på hygien och rengöring.

Se mer

Stilren bordsskiva i kompaktlaminat

Vi har special producerat bordsskivor i 12 mm FENIX kompaktlaminat med planlimmade vaskar till både kök & badrum. Den mörka, rena ytan ger en modern och elegant look, samtidigt som kompaktlaminatet ger bordskivan en unik hållbarhet.

 

Se mer